LYMAR

Naast de workshops die we zelf hebben ontwikkeld en op maat aanbieden, organiseren we pilots. Dit zijn experimentele workshops van trainers die hun persoonlijke kwaliteiten en ervaringen willen integreren tot een nieuw product dat voedsel voor de persoonlijkheid en de ziel is. Samen met de trainer bouwen we een try out, vanuit onze behoefte aan teamgeest en om een platform te zijn voor verwezenlijking van dromen.

De workshops worden gehouden in  Spoorlaan 10, 3721 PB Bilthoven, of op locatie.

Wanneer je deel wilt nemen aan een van onze aangeboden workshops, of ons wilt ons uitnodigen voor een workshop op maat dan kun je je aanmelden.

 

 

LENTE DETOX EN DINNER SKIP

LATE LUNCH
zaterdag 30 maart 2019 van 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur
Spoorlaan 10, 3721 PB Bilthoven

In de Paleo- of oervoedingleefstijl is het gebruikelijk om af en toe een maaltijd over te slaan om al je organen rust te geven om te kunnen herstellen.

Dit wordt een dinner skip of intermittent fasting genoemd. Dat gaat als volgt:

Je eet je laatste maaltijd van de dag tussen 13.00 en 16.00 uur s’ middags. ’s Avonds drink je dan uitsluitend water of kruidenthee, je maakt een wandeling en gaat op tijd naar bed. De volgende morgen begin je met drinken van kruidenthee en water en ga je sporten, zoals zwemmen, fitness, hardlopen of iets dergelijks. Daarna lekker onder de douche en tussen 12.00 uur en 13.00 uur eet je een brunch met een maaltijdsalade met ei of vis.

De lente is het seizoen van reiniging en een frisse start, daarom staan detox & dinner skip centraal in het oer-eetcafé.

Wij nodigen je uit voor deze late lunch van drie gangen met hartige biologische gerechtjes en een chocoladedroom nagerecht, waardoor je tevreden gevuld kunt beginnen aan de dinner skip.

De prijs voor deze late lunch is € 23,50 per persoon, inclusief btw.

Lijkt het je wat? Meld je dan aan bij marietdiepgrond@xs4all.nl of bel: 030 26 27 245, en maak € 23,50 over op NL72 INGB 0000 8471 83 t.n.v. M.L. Diepgrond te Bilthoven.

 

WORKSHOP MIDDENVROUW
door Lydia Kimman. De workshop wordt opnieuw gepland in 2019.

Vanaf de menarche, in de puberteit, ben je als vrouw ontvangend met het vermogen om nieuw leven te laten rijpen in je baarmoeder. De overgang is een soort omgekeerde puberteit, de eierstokken raken leeg, de hormoonhuishouding verandert en dat brengt mentale, emotionele,  fysieke en spirituele veranderingen met zich mee.

Veranderingen in de menstruatiecyclus (veel of weinig bloedverlies, onregelmatig bloedverlies, pijnlijk gezwollen bosten, PMS etc.) luiden de overgang in.
De periode van de overgang naar de menopauze is voor vrouwen een initiatieproces van 11 jaar, van ongeveer het 44e-55e levensjaar. In die periode bouw je een nieuw levenswiel, waar je tot aan de overgang van leven naar dood invulling aan geeft.

In deze workshop bouw je het kader van dit levenswiel…

Heb je belangstelling? Meld je dan alvast aan bij mij.

Leuke manier om je verjaardag te vieren met een groep vriendinnen? Neem dan contact met mij op.