LYMAR

Naast de workshops die we zelf hebben ontwikkeld en op maat aanbieden, organiseren we pilots. Dit zijn experimentele workshops van trainers die hun persoonlijke kwaliteiten en ervaringen willen integreren tot een nieuw product dat voedsel voor de persoonlijkheid en de ziel is. Samen met de trainer bouwen we een try out, vanuit onze behoefte aan teamgeest en om een platform te zijn voor verwezenlijking van dromen.

De workshops worden gehouden in  Spoorlaan 10, 3721 PB Bilthoven, of op locatie.

Wanneer je deel wilt nemen aan een van onze aangeboden workshops, of ons wilt ons uitnodigen voor een workshop op maat dan kun je je aanmelden.

 

AFRONDEN MET LEVENSENERGIE

Zaterdag 21 september 2019 door Lydia Kimman & Mariet Diepgrond

De focus bij shock- en traumaverwerking ligt uiteindelijk bij het terug krijgen van keuzevrijheid voor de cliënt, waar eerst weerstand en/of onvermogen werd ervaren om het anders te doen.

We gaan er vanuit dat elke RTherapeut het afronden van dergelijke UFB-sessies in de vingers heeft waardoor de cliënt weer een stuk authentieker in het leven kan staan EN…..het verlangen van de ziel tot verwezenlijking krijgt echter vaak te weinig aandacht in de toegepaste afronding, terwijl die droom ook in scherven lag. Als meerdere levens eindigden met zulke krassen op de  ziel dan ontwikkelt de huidige persoonlijkheid problemen met het tot expressie brengen van zielendromen en diepe wensen. Een herhaling van kernpostulaten en overlevende patronen ligt dan op de loer.

Dit zielsproces herstellen maakt dat de levensenergie stroomt én toepasbaar wordt in het dagelijkse leven. Hoe je dat effectief kunt bewerkstelligen willen wij je laten zien tijdens deze dag in de verschillende herbelevingsgebieden: conceptie-zwangerschap-geboorte / vorige levens / jeugdervaringen. Na een korte introductie en een oefening volgen verschillende demo’s, die we plenair met elkaar bespreken.

De kosten: € 95,- (inclusief 21% BTW, koffie, thee en oersmakelijke lunch),

Wanneer je deel wilt nemen kun je je aanmelden bij mij: marietdiepgrond@xs4all.nl.

 

LENTE DETOX EN DINNER SKIP

LATE LUNCH
In de Paleo- of oervoedingleefstijl is het gebruikelijk om af en toe een maaltijd over te slaan om al je organen rust te geven om te kunnen herstellen.

Dit wordt een dinner skip of intermittent fasting genoemd. Dat gaat als volgt:

Je eet je laatste maaltijd van de dag tussen 13.00 en 16.00 uur s’ middags. ’s Avonds drink je dan uitsluitend water of kruidenthee, je maakt een wandeling en gaat op tijd naar bed. De volgende morgen begin je met drinken van kruidenthee en water en ga je sporten, zoals zwemmen, fitness, hardlopen of iets dergelijks. Daarna lekker onder de douche en tussen 12.00 uur en 13.00 uur eet je een brunch met een maaltijdsalade met ei of vis.

Een paar maal per jaar bieden bij deze oersmakelijke ervaring aan, die bestaat uit een late lunch van drie gangen met hartige biologische gerechtjes en een chocoladedroom nagerecht, waardoor je tevreden gevuld kunt beginnen aan de dinner skip.

De late lunch van 30 maart j.l. is weer voorbij en alle deelnemers gingen voldaan en tevreden naar huis. Wil je ook eens zo’n Oersmakelijk etentje meemaken en wil je dat met je eigen vrienden en vriendinnen? Dan kun je mij mailen en spreken we de wensen door, zodat het een geslaagde ervaring wordt. Mijn e-mailadres is: marietdiepgrond@xs4all.nl.

 

WORKSHOP MIDDENVROUW
door Lydia Kimman. De workshop wordt opnieuw gepland in 2019.

Vanaf de menarche, in de puberteit, ben je als vrouw ontvangend met het vermogen om nieuw leven te laten rijpen in je baarmoeder. De overgang is een soort omgekeerde puberteit, de eierstokken raken leeg, de hormoonhuishouding verandert en dat brengt mentale, emotionele,  fysieke en spirituele veranderingen met zich mee.

Veranderingen in de menstruatiecyclus (veel of weinig bloedverlies, onregelmatig bloedverlies, pijnlijk gezwollen bosten, PMS etc.) luiden de overgang in.
De periode van de overgang naar de menopauze is voor vrouwen een initiatieproces van 11 jaar, van ongeveer het 44e-55e levensjaar. In die periode bouw je een nieuw levenswiel, waar je tot aan de overgang van leven naar dood invulling aan geeft.

In deze workshop bouw je het kader van dit levenswiel…

Heb je belangstelling? Meld je dan alvast aan bij mij.

Leuke manier om je verjaardag te vieren met een groep vriendinnen? Neem dan contact met mij op: marietdiepgrond@xs4all.nl.